Ladataan... Ladataan...

Valkosipulipinaatti-janssoninkiusaus

Valmistusaineet 6:lle
2 dl Tuorejuusto, kasvirasvaa, rasvaa 24-30 %
2 dl Rasvaton maito
1 prk Anjovis
400 g Valkosipuliperuna, kerma
1 pussi Apetit Kotimainen pinaatti, hienonnettua pinaattia paloina
1 tl Mustapippuri
Ohjeet

Vatkaa tuorejuusto ja maito keskenään kulhossa sekaisin. Silppua anjovis saksilla purkissa ja kaada liemi maidon ja juuston joukkoon. Levitä vuokaan vuoronperään perunaviipaleita, anjovista, sulanutta pinaattia, pippuria ja maito-tuorejuusto-seosta. Pinnalle perunoita, vähän pinaattia ja maito-tuorejuustoseosta. Ravistele vuokaa kevyesti. Kypsennä 200 asteessa uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 1 tunti. Anna vetäytyä hetki ennen ruokailua.

Vinkki

Tarjoa lisäkkeeksi vihersalaattia ja/tai porkkanaraastetta.

Yksi annos sisältää 224 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":129,"alcohol":0,"protein":40,"carbohydrates":55},"weight":{"fat":14.22,"alcohol":0,"protein":9.87,"carbohydrates":13.7,"saturated_fat":5.59,"sugar":4.85,"fibre":0.95,"salt":2.09},"percent_raw":{"fat":0.5758482886563083,"alcohol":0,"protein":0.17757747753047076,"carbohydrates":0.24657423381322083},"percent":{"fat":58,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":224,"weight":51.269999999999996,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":169.67},"item_type":"recipe","recipe_id":1023815,"servings":6}}

 
Sulje