Ladataan... Ladataan...

Tulinen jauhelihapata

Valmistusaineet 4:lle
400 g jauhelihaa
100 g sipulia
4 kynsi valkosipulin kynttä
4 rkl tomaattimurskaa
0.5 rkl chilijauhetta
1 kpl lihaliemikuutio
6 kpl (keskik.) keskikokoista perunaa
100 g maissia
1 kpl paprika
1 l vettä
Ohjeet

Paista jauheliha ja sipulisilppu padassa. Paloittele perunat, paprika ja maissi. Lisää vesi sekä liemikuutiot pataan ja kiehauta. Lisää joukkoon chilijauhetta sekä tomaattimurskaa. Hauduta parikymmentä minuuttia. Tarjoile vaikkapa salaatin ja leivän kanssa.

Yksi annos sisältää 360 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":166,"alcohol":0,"protein":91,"carbohydrates":103},"weight":{"fat":18.45,"alcohol":0,"protein":22.89,"carbohydrates":25.85,"saturated_fat":6.84,"sugar":5.42,"fibre":3.45,"salt":1.48},"percent_raw":{"fat":0.4600303288394026,"alcohol":0,"protein":0.25358510424673,"carbohydrates":0.2863845669138675},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":29},"total":{"kcal":360,"weight":84.38000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":554.5},"item_type":"recipe","recipe_id":47654,"servings":4}}

 
Sulje