Ladataan... Ladataan...

Tonnikalapatonki katkarapu-cheddar-täytteellä

Valmistusaineet 2:lle
40 g (4 rkl) tonnikalaa
5 tl Majoneesia
1 kpl patonki tai ciabatta
Täyte
1 dl katkarapuja
10 g Tartarkastiketta
2 g kirsikkatomaatteja viipaloituina
30 g Salaattia
15 g Cheddar-juustoviipale
0.5 kpl punasipulia silputtuna
3 viipale Pala paprikaa
1 dl sitruunamehua (yhden sitruunan mehu)
Ohjeet

Halkaise patongit (tai ciabatat). Sekoita tonnikala ja majoneesi, levitä leivälle. Laita ainekset päälle seuraavassa järjestyksessä: katkaravut, tartarkastike, kirsikkatomaatin paloja, salaattia, juustoviipale, punasipulihakkelusta, paprika, sitruunan mehua.

Yksi annos sisältää 462 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":100,"alcohol":0,"protein":85,"carbohydrates":277},"weight":{"fat":10.89,"alcohol":0,"protein":20.68,"carbohydrates":67.55,"saturated_fat":2.6,"sugar":3.84,"fibre":4.05,"salt":1.67},"percent_raw":{"fat":0.21735457249597,"alcohol":0,"protein":0.18347023052584924,"carbohydrates":0.5991751969781807},"percent":{"fat":22,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":60},"total":{"kcal":462,"weight":111.28,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":284.13},"item_type":"recipe","recipe_id":358,"servings":2}}

 
Sulje