Ladataan... Ladataan...

Tomaatti-jauhelihakastike

Valmistusaineet 4:lle
300 g Jauheliha naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 %
100 g Sipuli
2 kynsi Valkosipuli
3 tl Rypsiöljy
370 g Tomaattimurska
0.75 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
2 tl Oregano, kuivattu
0.5 dl Vesi
Ohjeet

Paista huoneenlämpöinen jauheliha ja silputut sipulit öljyssä. Lisää joukkoon tomaattimurska ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Anna porista hiljalleen kannen alla noin 20 minuuttia tai pidempään. Tarkista maku.

Tarjoa täysjyväspagetin tai keitetyn perunan kera.

Vinkki

Kastike sopii myös pizzan täytteeksi. Jätä silloin vesi pois ja anna kastikkeen kiehua kuivemmaksi ilman kantta.

Yksi annos sisältää 172 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":83,"alcohol":0,"protein":62,"carbohydrates":27},"weight":{"fat":8.98,"alcohol":0,"protein":15.26,"carbohydrates":6.69,"saturated_fat":1.47,"sugar":6.08,"fibre":2.71,"salt":1.32},"percent_raw":{"fat":0.47932814366891857,"alcohol":0,"protein":0.36198147983079926,"carbohydrates":0.15869037650028206},"percent":{"fat":48,"alcohol":0,"protein":36,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":172,"weight":42.510000000000005,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":212.48},"item_type":"recipe","recipe_id":1024005,"servings":4}}

 
Sulje