Ladataan... Ladataan...

Sitruunanraikas bulgursalaatti

Valmistusaineet 4:lle
6 dl keitettyä bulguria
1 kpl punasipuli
1 dl (silputtu) tuoretta persiljaa silputtuna
0.5 kpl (keskik.) kurkkua
3 kpl (iso) tomaatteja
1 ruukku jäävuorisalaattia
1 dl sitruunamehua sitruunasta
1 rkl rypsiöljyä
2 tl kuivattua minttua
0.5 tl suolaa
1 dl sokeria
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
Ohjeet

Kaada pakkauksen ohjeen mukaan keitetty bulgur tarjoiluastiaan. Yhdistä vastapuristettu sitruunamehu, öljy sekä mausteet kastikkeeksi ja sekoita bulgurin joukkoon.

Hienonna sipuli ja persilja. Paloittele tomaatit ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Leikkaa salaatinlehdet reiluiksi suikaleiksi. Lisää kasvikset bulgurin joukkoon. Anna maustua kylmässä tarjoiluun saakka.

Yksi annos sisältää 231 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":177},"weight":{"fat":4.07,"alcohol":0,"protein":4.31,"carbohydrates":44.05,"saturated_fat":0.19,"sugar":27.75,"fibre":6.87,"salt":0.8},"percent_raw":{"fat":0.15907670659882195,"alcohol":0,"protein":0.07486887377593221,"carbohydrates":0.7660544196252458},"percent":{"fat":16,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":77},"total":{"kcal":231,"weight":88.03999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":354.64},"item_type":"recipe","recipe_id":186470,"servings":4}}

 
Sulje