Ladataan... Ladataan...

Sipulifocaccia

Valmistusaineet 10:lle
3 dl vettä
25 g hiivaa
1 tl suolaa
1 rkl hunajaa
2 dl neljän viljan hiutaleita
4 dl vehnäjauhoja
1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 kpl sipuli
2 kpl punasipuleita
2 kynsi valkosipulinkynsiä
1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
0.5 tl gourmet-suolaa
Ohjeet

Sekoita hiiva, suola, hunaja ja neljän viljan hiutaleet kädenlämpöiseen veteen. Anna turvota muutama minuutti. Lisää jauhot vähitellen. Lisää lopuksi öljy. Siirrä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Levitä jauhojen avulla. Anna kohota.

Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi suikaleiksi. Kuullota sipuleita hetki öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä sipulit taikinalevyn päälle ja ripottele pinnalle hieman gourmet-suolaa. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Yksi annos sisältää 145 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":100},"weight":{"fat":3.22,"alcohol":0,"protein":3.97,"carbohydrates":24.56,"saturated_fat":0.25,"sugar":2.66,"fibre":2.1,"salt":0.96},"percent_raw":{"fat":0.20228520610267853,"alcohol":0,"protein":0.11110598697356555,"carbohydrates":0.6866088069237558},"percent":{"fat":20,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":69},"total":{"kcal":146,"weight":37.72,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":87.4},"item_type":"recipe","recipe_id":333890,"servings":10}}

 
Sulje