Ladataan... Ladataan...

Ananasrahkahyydyke

Valmistusaineet 4:lle
1 lautanen (2 dl) Maitorahkaa
300 g Säilykeananasta omassa liemessään
3 lehti liivatelehteä
1 dl ananaslientä
Valmistusohjeet

Valuta ananakset siivilän läpi.
Laita liivatteet hetkeksi kylmään vesitilkkaan.
Purista pehmentyneet liivatelehdet kuivaksi nyrkissä.
Laita ananasmehu kattilaan ja kuumenna.
Liuota liivatelehdet kuumaan ananasmehutilkkaan.
Laita ananaspalat kulhoon ja kaada liivateliemi päälle.
Anna jäähtyä hetken ja lisää rahka.
Vuoraa neljä annosvuokaa kelmulla.
Kaada seos vuokiin ja anna hyytyä kylmässä.
Kumoa tarjolle.

Yksi annos sisältää 88 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":62},"weight":{"fat":0.3,"alcohol":0,"protein":6.7,"carbohydrates":17.3},"percent_raw":{"fat":0.027506474944120344,"alchohol":0,"protein":0.2710201268126042,"carbohydrates":0.7014733982432755,"alcohol":0},"percent":{"fat":3,"alchohol":0,"protein":27,"carbohydrates":70,"alcohol":0},"total":{"kcal":88,"weight":24.3,"percent":100}}}

 
Sulje