Ladataan... Ladataan...

Sieni-kalapiirakka

Valmistusaineet 6:lle
Taikina:
125 g Margariinia
5 viipale (pieni) Tattarijauhoja
1.5 dl vehnäjauhoja
1.5 tl leivinjauhetta
3 rkl vettä
Täyte:
10 dl kantarelleja
50 g Purjosipulia
200 g Graavilohta
2 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
50 tl Kermaviiliä
250 g maitorahkaa
2 rkl maissitärkkelystä (maizena)
3 rkl (silputtu) tuoretta tillisilppua
5 g Mustapippuria
60 g Kevyttä juustoraastetta
Ohjeet

Sekoita taikina ja taputtele se pyöreään, voideltuun piirasvuokaan. Paista 200 asteessa 15 minuuttia. Hauduta sieniä hetki ja purjot. Suikaloi kala. Täytä piiras kantarelliseoksella, asettele lohipalat päälle. Riko munat, lisää kermaviili, rahka ja maissitärkkelys juusto ja tilli. Mausta mustapippurilla. Kaada seos vuokaan. Paista piirakkaa puolisen tuntia 200 asteessa.

Yksi annos sisältää 413 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":236,"alcohol":0,"protein":78,"carbohydrates":99},"weight":{"fat":25.87,"alcohol":0,"protein":19.27,"carbohydrates":24.5,"saturated_fat":9.45,"sugar":4,"fibre":2.87,"salt":2.09},"percent_raw":{"fat":0.5707406994918011,"alcohol":0,"protein":0.18894638954761767,"carbohydrates":0.24031291096058133},"percent":{"fat":57,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":24},"total":{"kcal":414,"weight":88.05000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":287.06},"item_type":"recipe","recipe_id":247,"servings":6}}

 
Sulje