Ladataan... Ladataan...

Sataybroilerivartaat ja riisiä

Valmistusaineet 4:lle
1 dl ruokaöljyä
600 g Broilerin rintafileetä
Kastike
10 tl Makeaa chili-kastiketta
2 dl kookosmaitoa
2 dl maapähkinälevitettä
1.5 rkl kalakastiketta
Lisäkkeeksi
2 dl (keskik.) jasminriisiä
Ohjeet

Lisäksi tarvitset 5 rkl Go-Tan Javanese Sate-marinointikastiketta ja varrastikkuja.

Sekoita marinointikastike ja öljy marinadiksi. Kaada lihan tai katkarapujen (voit käyttää broilerin rintafileen sijaan 600 g porsaan kasleria tai kokonaisia jättikatkarapuja) päälle ja kääntele hyvin. Anna maustua vähintään tunti jääkaapissa. Voit tehdä ruuan valmiiksi marinoitumaan jo aamulla. Pujota maustuneet lihat tai katkaravut vedessä liotettuihin puisiin varrastikkuihin ja grillaa uunissa kuumalla grillivastuksella noin 10 minuuttia tai kunnes ovat kypsiä. Voit myös paistaa palat erikseen pannulla ja pujottaa ne sen jälkeen vartaisiin. Lämmitä kaikki kastikeainekset kasarissa koko ajan sekoittaen. Älä keitä. Tarjoa vartaat keitetyn jasminriisin ja lämpimän tai jäähtyneen kastikkeen kanssa.

Vinkki

Voit leikata myös tavallisista broilerin rintafileistä ohuehkoja siivuja ja pujottaa niitä vartaisiin.

Yksi annos sisältää 976 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":563,"alcohol":0,"protein":205,"carbohydrates":208},"weight":{"fat":64.39,"alcohol":0,"protein":52.64,"carbohydrates":53.51,"saturated_fat":17.25,"sugar":11.47,"fibre":5.23,"salt":1.15},"percent_raw":{"fat":0.5771365874510567,"alcohol":0,"protein":0.20970625342957178,"carbohydrates":0.21315715911937153},"percent":{"fat":58,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":21},"total":{"kcal":975,"weight":205.64,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":340.63},"item_type":"recipe","recipe_id":629,"servings":4}}

 
Sulje