Ladataan... Ladataan...

Purjoa ja tryffeli-vinaigrettea

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl (keskik.) purjosipulia
30 g Tryffeliä (1 / 4 annosta)
1 dl oliiviöljyä
1 dl rypsiöljyä
3 rkl valkoviinietikkaa
1 tl tryffeliöljyä
0.5 tl suolaa
0.5 tl pippuria
Ohjeet

Leikkaa purjo 8 sentin paloiksi ja pese huolellisesti. Keitä palat suolavedessä kypsiksi. Kuivaa palat ja jäähdytä. Pilko tryffeli pieniksi paloiksi ja sekoita öljyjen ja viinietikan kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyörittele purjopaloja kastikkeessa ja asettele palat annoslautaselle. Valele lopuksi kastiketta palojen päälle.

Vinkki

Rypsiöljyn voit korvata maissiöljyllä. Valkoviinietikan sijaan voit käyttää tryffelietikkaa.

Yksi annos sisältää 432 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":413,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":11},"weight":{"fat":46.37,"alcohol":0,"protein":1.95,"carbohydrates":2.72,"saturated_fat":4.57,"sugar":2.46,"fibre":2.38,"salt":0.77},"percent_raw":{"fat":0.9571412458367259,"alcohol":0,"protein":0.017864120612535225,"carbohydrates":0.024994633550738908},"percent":{"fat":96,"alcohol":0,"protein":2,"carbohydrates":2},"total":{"kcal":431,"weight":61.220000000000006,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":166.03},"item_type":"recipe","recipe_id":759,"servings":4}}

 
Sulje