Ladataan... Ladataan...

Purjo-kaaliraaste

Valmistusaineet 4:lle
200 g Keräkaalia
100 g Purjoa
2 rkl kevyt salaattikastike -salaatinkastiketta (saarioinen, pirkka)
0.5 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
Ohjeet

Poista uloimmat lehdet kaalista ja raasta se. Juustohöylä on kätevä kaalin raastamiseen, etenkin jos tekee pieniä annoksia. Leikkaa purjo pitkittäin kahtia, huuhtele hyvin ja leikkaa puolirenkaiksi. Sekoita joukkoon kevyt salaattikastike ja rouhi päälle mustapippuria. Raaste on parhaimmillaan muutaman tunnin päästä, kun kastike on hieman imeytynyt.

Yksi annos sisältää 24 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":17},"weight":{"fat":0.2,"alcohol":0,"protein":1.15,"carbohydrates":3.79,"saturated_fat":0.01,"sugar":3.38,"fibre":1.68,"salt":0.09},"percent_raw":{"fat":0.08268957694920631,"alcohol":0,"protein":0.2131924887344462,"carbohydrates":0.7041179343163475},"percent":{"fat":8,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":70},"total":{"kcal":25,"weight":10.299999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":82.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1578,"servings":4}}

 
Sulje