Ladataan... Ladataan...

Punainen pesto

Valmistusaineet 5:lle
4 dl (1 tlk) tomaattimurskaa
1 kynsi valkosipulin kynsi
0.5 dl pinjansiemeniä
1 dl tuoreita basilikanlehtiä
0.5 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
0.5 dl oliiviöljyä
Ohjeet

Kuori valkosipulinkynsi. Kaada kaikki ainekset monitomikoneen tai tehosekoittimen kulhoon. Hienonna ne tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää juustoraaste. Löystytä kastiketta tarpeen mukaan vähällä vedellä tai öljyllä. Tarjoa pesto vastakeitettyyn pastaan sekoitettuna, keitetyn tai paistetun punaisen lihan, broilerin tai kalan kanssa.

Yksi annos sisältää 160 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":131,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":22},"weight":{"fat":14.66,"alcohol":0,"protein":1.72,"carbohydrates":5.56,"saturated_fat":1.65,"sugar":4.59,"fibre":1.96,"salt":0.62},"percent_raw":{"fat":0.819079194889712,"alcohol":0,"protein":0.04279883672921684,"carbohydrates":0.13812196838107124},"percent":{"fat":82,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":14},"total":{"kcal":159,"weight":30.759999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":101.08},"item_type":"recipe","recipe_id":29506,"servings":5}}

 
Sulje