Ladataan... Ladataan...

Punainen jauhelihakastike

Valmistusaineet 4:lle
400 g Jauheliha naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 %
150 g Sipuli
2 tl Rypsiöljy
500 g Tomaattimurska
0.8 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
0.5 dl Vesi
6 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Silppua sipuli ja kuullota se pehmeäksi öljyssä. Lisää jauheliha muruina ja ruskista kevyesti. Sekoita joukkoon tomaattimurska, mausteet ja vesi ja anna hautua hiljalleen kannen alla n. 15 minuuttia.

Vinkki

Lisää mausteita mielesi mukaan esimerkiksi ripaus paprikajauhetta, chiliä tai erilaisia yrttejä. Nauti tumman pastan tai perunan kanssa. Lisäksi maistuu alkupalana raikas vihreä salaatti.

Yksi annos sisältää 207 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":89,"alcohol":0,"protein":83,"carbohydrates":35},"weight":{"fat":9.59,"alcohol":0,"protein":20.11,"carbohydrates":8.55,"saturated_fat":1.83,"sugar":8.32,"fibre":3.31,"salt":1.43},"percent_raw":{"fat":0.42943191697431654,"alcohol":0,"protein":0.40033317610068836,"carbohydrates":0.170234906924995},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":40,"carbohydrates":17},"total":{"kcal":207,"weight":53.14,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":281.75},"item_type":"recipe","recipe_id":1023988,"servings":4}}

 
Sulje