Ladataan... Ladataan...

Porsaanlihaa omenakastikkeen ja porkkanoiden kera

Valmistusaineet 3:lle
300 g Porsaanfilee ulkofilee / porsaan sisäfilee, rasvaa 4,5 %
1 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
2 dl Omenasose makeuttamaton
300 g Babyporkkana
0.8 tl Juustokumina
Ohjeet

Suolaa ja pippuroi porsaanfileet ja lado uunivuokaan. Levitä päälle omenasose.

Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla noin 25 minuuttia, kunnes liha on kypsää.

Höyrytä porkkanat pehmeiksi, mutta napakoiksi. Mausta jeeralla, eli juustokuminalla. Tarjoa porsaanfileiden kera.

Yksi annos sisältää 212 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":91,"carbohydrates":79},"weight":{"fat":4.56,"alcohol":0,"protein":21.98,"carbohydrates":19.23,"saturated_fat":1.6,"sugar":11.8,"fibre":4.05,"salt":2.3},"percent_raw":{"fat":0.19946782002129682,"alcohol":0,"protein":0.4269419079744848,"carbohydrates":0.3735902720042184},"percent":{"fat":20,"alcohol":0,"protein":43,"carbohydrates":37},"total":{"kcal":212,"weight":65.52,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":282.78},"item_type":"recipe","recipe_id":1025011,"servings":3}}

 
Sulje