Ladataan... Ladataan...

Grillatut lohipalat

Valmistusaineet 4:lle
800 g Lohifilee
1 dl (silputtu) Tilli, tuore
Ohjeet

Leikkaa nahallisesta lohifileestä sopivan kokoiset palat 150-200 g tai 250 g ihmisen koosta ja kaloritasosta riippuen. Anna palojen olla huoneenlämmössä 10-15 minuuttia.

Grillaa tai pariloi miedohkolla lämmöllä 5-8 minuuttia/puoli. Grillaa ensin ja pidempään nahkapuoli alaspäin. Paksumpi pala vaatii aina pidemmän ajan. Lohi voi jäädä sisältä myös vähän raa'aksi läpikuultavaksi.

Vinkki

Nauti lohen kanssa esim. keitettyjä (uusia) perunoita, nokkos- tai pinaattimuhennosta, höyrytettyjä tai grillattuja kasviksia ja salaattia.

Yksi annos sisältää 391 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":242,"alcohol":0,"protein":149,"carbohydrates":0},"weight":{"fat":27.03,"alcohol":0,"protein":37.52,"carbohydrates":0.03,"saturated_fat":5.2,"sugar":0.02,"fibre":0.07,"salt":0.22},"percent_raw":{"fat":0.6182160111078494,"alcohol":0,"protein":0.3814535742360158,"carbohydrates":0.0003304146561347859},"percent":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":0},"total":{"kcal":391,"weight":70.09,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":203.25},"item_type":"recipe","recipe_id":1024644,"servings":4}}

 
Sulje