Ladataan... Ladataan...

Itämainen nuudelikeitto

Valmistusaineet 4:lle
125 g täysjyvänuudeleita
100 g herkkusieniä
1 kpl (iso) iso porkkana
100 g purjoa
250 g tofua
2 tl öljyä
1 l vettä
1 kpl kasvisliemikuutio
2 tl soijakastiketta
0.5 tl jauhettua inkivääriä
Ohjeet

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Halkaise isot sienet tarvittaessa. Kuori porkkana, ja veistä siitä lastuja kuorimaveitsellä. Suikaloi puhdistettu purjo ja kuutioi tofu.

Kuullota kasviksia ja tofua öljyssä hetki, kaada päälle vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta liemikuutiolla, soijalla ja inkiväärillä. Jaa valutetut nuudelit annoskulhoihin ja kauho päälle liemi sekä kasvikset ja tofu.

Yksi annos sisältää 190 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":40,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":115},"weight":{"fat":4.39,"alcohol":0,"protein":8.6,"carbohydrates":28.21,"saturated_fat":0.8,"sugar":2.9,"fibre":3.84,"salt":1.62},"percent_raw":{"fat":0.21144033003228668,"alcohol":0,"protein":0.1842324745115567,"carbohydrates":0.6043271954561565},"percent":{"fat":21,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":60},"total":{"kcal":190,"weight":50.35999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":426.48},"item_type":"recipe","recipe_id":324686,"servings":4}}

 
Sulje