Ladataan... Ladataan...

Pinaattimuhennos

Valmistusaineet 4:lle
50 g Sipuli
6 tl Rypsiöljy
150 g Pinaatti
1 prk Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
0.3 tl Ruokasuola
0.1 tl Mustapippuri
Ohjeet

Silppua sipuli hienoksi ja kuullota se pehmeäksi rypsiöljyssä. Lisää pakastepinaatti tai vastaava määrä (150 g) tuoretta kiehautettua pinaattia. Sekoita hetki ja lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi, anna hautua hetki ja mausta suolalla, muutamalla myllyrouhaisulla musta- tai valkopippura sekä halutessasi muskottiripauksella.

Vinkki

Pinaattimuhennos sopii hyvin mm. kalaruokien lisukkeeksi.

Yksi annos sisältää 104 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":85,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":13},"weight":{"fat":9.39,"alcohol":0,"protein":1.46,"carbohydrates":3.14,"saturated_fat":1.2,"sugar":1.6,"fibre":1.09,"salt":0.66},"percent_raw":{"fat":0.8211091077901652,"alcohol":0,"protein":0.05668410381834268,"carbohydrates":0.12220678839149197},"percent":{"fat":82,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":12},"total":{"kcal":103,"weight":18.540000000000003,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":119.78},"item_type":"recipe","recipe_id":1024689,"servings":4}}

 
Sulje