Ladataan... Ladataan...

Pestomarinoitu broilerisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
250 g kirsikkatomaatteja
1 ruukku koristeellista ruukkusalaattia
2 rkl vihreää tai punaista pestokastiketta
150 g Kevyt-fetaa
2 kpl maustamatonta broilerin rintafileetä
Kastike
1 tl sitruunamehua
2 dl maustamatonta jogurttia
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset puolisen desilitraa silputtuja tuoreyrttejä ja ripauksen mustapippuria ja suolaa.


Sivele pestokastike broilerinfileille ja anna niiden marinoitua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
Nosta fileet uunivuokaan ja kypsennä niitä 175-asteisessa uunissa, noin 30 minuuttia. Kääri lihat hetkeksi alumiinifolioon vetäytymään ja leikkaa ne sitten vinottain viipaleiksi.
Huuhtele salaatti ja revi se lautasille.
Valuta kevyt-feta ja halkaise kirsikkatomaatit.
Nostele salaattipedille fetaa, tomaatteja ja viipaloitua broileria.
Sekoita kastike jogurtista ja yrteistä. Tarjoile salaatti kastikkeen ja leivän kera.

Yksi annos sisältää 216 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":116,"alcohol":0,"protein":79,"carbohydrates":21},"weight":{"fat":12.7,"alcohol":0,"protein":19.7,"carbohydrates":5.1},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":10},"total":{"kcal":216,"weight":37.5,"percent":100}}}