Ladataan... Ladataan...

Perinteinen kalakeitto

Valmistusaineet 4:lle
500 g Kala, silakka/muikku/ahven/hauki, keskiarvo
6 dl Vesi
2 tl Ruokasuola
2 tl Ruokasuola
1 tl Maustepippuri
2 kpl Laakerinlehti
600 g Peruna, punnittu kuorineen
200 g Sipuli
2 dl Kevytmaito rasvaa 1,5 %
0.5 dl Tilli, tuore
Ohjeet

Mittaa kattilaan vesi ja mausteet. Anna kuumentua ja paloittele sillä aikaa puhdistetut kalat. Kuori ja lohko perunat ja sipulit. Lisää ne kattilaan ja keitä lähes kypsiksi. Lisää kalat (jos käytät kalafileitä keitä lyhyemmän aikaa) ja hauduta ainekset kypsiksi. Lisää joukkoon maito ja hienonnettu tilli. Kiehauta keitto, tarkista maku ja tarjoile.

Yksi annos sisältää 290 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":71,"alcohol":0,"protein":106,"carbohydrates":113},"weight":{"fat":7.86,"alcohol":0,"protein":26.33,"carbohydrates":27.93,"saturated_fat":1.07,"sugar":5.56,"fibre":2.42,"salt":6.6},"percent_raw":{"fat":0.24585603911588821,"alcohol":0,"protein":0.3659265038889953,"carbohydrates":0.3882174569951166},"percent":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":39},"total":{"kcal":291,"weight":77.77,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":533.48},"item_type":"recipe","recipe_id":1023366,"servings":4}}

 
Sulje