Ladataan... Ladataan...

Pekonimakkarat ja perunasose

Valmistusaineet 4:lle
400 g Grillimakkaroita (noin 1 kpl/syöjä)
4 viipale amerikanpekonia (viipaleita)
2 rkl pestokastiketta
4 rkl tomaattiketsuppia
4 rkl sinappia
Lisäksi
4 dl perunasosetta
Ohjeet

Halkaise makkarat pitkittäin lähes loppuun asti ja voitele leikkauspinta haluamallasi mausteella. Kierrä pekoniviipale makkaran ympärille ja kiinnitä cocktailtikuilla. Grillaa makkaroita, kunnes pekoni on rapeaa. Tarjoa perunasoseen ja esim. kaalisalaatin kanssa.

Yksi annos sisältää 485 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":334,"alcohol":0,"protein":66,"carbohydrates":85},"weight":{"fat":37.23,"alcohol":0,"protein":16.58,"carbohydrates":21.44,"saturated_fat":11.07,"sugar":9.81,"fibre":1.51,"salt":3.59},"percent_raw":{"fat":0.6878704921213167,"alcohol":0,"protein":0.13611014451694756,"carbohydrates":0.1760193633617358},"percent":{"fat":69,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":486,"weight":101.23,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":247},"item_type":"recipe","recipe_id":1285,"servings":4}}

 
Sulje