Ladataan... Ladataan...

Pastaa ja marinoituja vihanneksia

Valmistusaineet 4:lle
350 g Tummaa nauhapastaa
100 g säilykepaprikaa
2 dl Säilöttyjä aurinkokuivattuja tomaatteja
5 kpl Säilöttyä latva-artisokkaa
1 ruukku nippu rucolaa
0.5 tl suolaa ja pippuria
Ohjeet

Keitä pasta runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois. Kullota paprika, tomaatit ja latva-artisokat suuressa paistinpannussa. Kaada myös pasta paistinpannuun ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää lopuksi rucola mukaan.

Yksi annos sisältää 421 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":81,"alcohol":0,"protein":72,"carbohydrates":268},"weight":{"fat":8.84,"alcohol":0,"protein":17.63,"carbohydrates":66.03,"saturated_fat":1.3,"sugar":9.69,"fibre":6.07,"salt":1.15},"percent_raw":{"fat":0.1921342802891409,"alcohol":0,"protein":0.17025489541704944,"carbohydrates":0.6376108242938098},"percent":{"fat":19,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":64},"total":{"kcal":421,"weight":110.71000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":180.78},"item_type":"recipe","recipe_id":40377,"servings":4}}

 
Sulje