Ladataan... Ladataan...

Parsakaalimunakas

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl parsakaali
2 nippu persiljaoksia
0.5 dl (raastettu) juustoraastetta
2 rkl öljyä
4 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
2 rkl vettä
Ohjeet

Lisäksi tarvitset suolaa ja vastajauhettua mustapippuria.

Irrota parsakaalista nuput. Kiehauta ne suolalla maustetussa vedessä melkein kypsäksi.
Hienonna persilja ja ruohosipuli. Riko munat kulhoon. Vatkaa munien rakenne rikki. Mausta suolalla sekä pippurilla ja sekoita vesi joukkoon. Kuumenna öljy pannulla ja kaada munakastaikina päälle.
Sekoita munakasta muutaman kerran kahdeksikon muotoisin vedoin.
Kun munakas alkaa hyytymään laita parsakaalit, ruohosipuli, persilja ja juustoraaste päälle. Ota pois liedeltä ja laita kansi päälle. Anna hyytyä hetki ja nauti heti.
Munakas ei odota ruokailijoita, joten se pitää syödä heti, kun se on valmis.

Yksi annos sisältää 181 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":123,"alcohol":0,"protein":50,"carbohydrates":8},"weight":{"fat":13.13,"alcohol":0,"protein":11.88,"carbohydrates":1.99,"saturated_fat":3.06,"sugar":2.15,"fibre":3.79,"salt":0.21},"percent_raw":{"fat":0.6805325465513852,"alcohol":0,"protein":0.27367455536524377,"carbohydrates":0.045792898083370955},"percent":{"fat":68,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":5},"total":{"kcal":181,"weight":36.21,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":182.63},"item_type":"recipe","recipe_id":32419,"servings":4}}

 
Sulje