Ladataan... Ladataan...

Naudanjauhelihagulassi

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl Sipuli
1.5 kpl Paprika punainen
2 tl Paprikajauhe
1 tl Meirami, kuivattu
1 tl Kumina
2 tl Rypsiöljy
400 g Jauheliha naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 %
400 g Tomaattimurska
1 rkl Tomaattisose tomaattipyree
8 dl Vesi
2 tl Soijakastike
2 rkl Vasikkafondi
PÄÄLLE:
1 dl Kermaviili vähälaktoosinen, rasvaa 3,5 %
4 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipulit, kuutioi paprika.

Sekoita kuivat mausteet keskenään.

Kuullota mausteita hetki öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää sipuli ja paprika ja jauheliha ja jatka paistamista, kunnes jauheliha on kypsää.

Lisää tomaattimurska, -pyree, vesi, soijakastike ja fondi.

Keitä noin 15 minuutin ajan.

Tarjoa (kevyt)kermaviilin ja tuoreen persiljan kera.

Yksi annos sisältää 243 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":100,"alcohol":0,"protein":90,"carbohydrates":53},"weight":{"fat":10.82,"alcohol":0,"protein":22.06,"carbohydrates":12.87,"saturated_fat":2.46,"sugar":10.07,"fibre":4.45,"salt":1.43},"percent_raw":{"fat":0.41082591715428163,"alcohol":0,"protein":0.37207560496409975,"carbohydrates":0.2170984778816187},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":22},"total":{"kcal":243,"weight":64.16,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":535.83},"item_type":"recipe","recipe_id":1025085,"servings":4}}

 
Sulje