Ladataan... Ladataan...

Naudan paistisuikalekastike, perunaa ja parsakaalia ateria

Valmistusaineet 4:lle
400 g Naudan sisäfilee
70 g Punasipuli
6 tl Rypsiöljy
0.4 prk Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
2 rkl Vesi
1 tl Valkopippuri
1 tlk Demi-glace kastikepohja
0.3 tl Ruokasuola
700 g Peruna, punnittu kuorineen, keitetty, suolaton
400 g Parsakaali brokkoli
SALAATTI
300 g Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti
300 g Tomaatti
4 tl Rypsiöljy kylmäpuristettu
0.67 rkl Vaalea balsamikastike
LISÄKSI
4 tl Margariini 60 %, keskiarvo
4 viipale Jälkiuunileipä
8 dl Rasvaton piimä
Ohjeet

Paista huoneenlämpöiset paistisuikaleet öljyssä kahdessa erässä sipulikuutioiden kanssa. Kaada kasariin ja murusta sekaan viherpippurit. Lisää joukkoon 2 rkl vettä ja ruokakerma. Anna hautua tiiviin kannen alla n. 30 minuuttia.

Lisää Demi-Clace kastikepohja ja kuumenna kiehuvaksi mutta älä keitä. Tarkista maku. Lisää 1/3 tl suolaa sekä tarvittaessa vielä viherpippuria.

Keitä perunat suolattomassa vedessä ja parsakaali höyryssä.

Sekoita salaatti.

Vinkki

Yhden lihakastikeannoksen paino on n. 145 g.

Yksi annos sisältää 631 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":217,"alcohol":0,"protein":181,"carbohydrates":233},"weight":{"fat":24.31,"alcohol":0,"protein":45.61,"carbohydrates":58.63,"saturated_fat":5.73,"sugar":17.12,"fibre":10.94,"salt":1.75},"percent_raw":{"fat":0.3441051094752542,"alcohol":0,"protein":0.28697346070657037,"carbohydrates":0.36892142981817555},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":37},"total":{"kcal":630,"weight":164.09,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":874.46},"item_type":"recipe","recipe_id":1024556,"servings":4}}

 
Sulje