Ladataan... Ladataan...

Perunapiirakka-muna aamu-, väli- tai iltapala

Valmistusaineet 1:lle
1 kpl Kananmuna keitetty
1 kpl Perunapiirakka ruiskuori
10 g Lehtisalaatti
50 g Tomaatti
Ohjeet

Keitä kananmuna 6-10 min. haluamastasi kypsyysasteesta riippuen. Lämmitä piirakka leivänpaahtimessa ja lisää päälle viipaloitu muna, tomaatti ja salaatti.

Vinkki

Pakkaa kaikki raaka-aineet eväsrasiaan, paahda piirakka työpaikalla ja nauti.

Yksi annos sisältää 190 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":71,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":81},"weight":{"fat":7.74,"alcohol":0,"protein":9.42,"carbohydrates":19.91,"saturated_fat":2.04,"sugar":2.83,"fibre":3.12,"salt":0.48},"percent_raw":{"fat":0.3724267423859049,"alcohol":0,"protein":0.20164633709254814,"carbohydrates":0.4259269205215469},"percent":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":43},"total":{"kcal":189,"weight":45.53999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":188.43},"item_type":"recipe","recipe_id":1024582,"servings":1}}

 
Sulje