Ladataan... Ladataan...

Mozzarella-palttoonnappisalaatti

Valmistusaineet 1:lle
100 g Tomaatti
100 g Paprika, punainen
50 g Kurkku
50 g Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti
20 g Rucola
75 g Mozzarella, light, kevyt, rasvaa 9 %
6 kpl Väinämöisen palttoonnappi
6 tl Rypsiöljy
0.3 rkl Vaalea balsamikastike
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
1 rkl Basilika, tuore
Ohjeet

Huuhdo ja paloittele tomaatti, paprika ja kurkku. Revi tai leikkaa jäävuorisalaatti paloiksi. Huuhdo rukola. Paloittele mozzarellajuusto. Nosta isolle lautaselle ja murenna palttoonnapit muutamaan osaan lautasen päällä. Pirskota pinnalle balsamietikkaa ja rypsiöljy. Rouhaise joukkoon vähän mustapippuria ja lisää tuoretta basilikaa, jos sitä sattuu olemaan kotona. Sekoita kevyesti ja nauti.

Vinkki

Sopii hyvin myös evääksi. Lisää kastike ja palttoonnapit vasta, kun nautit salaatin, jos syöt sen yli 5 tunnin kuluttua.

Yksi annos sisältää 530 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":325,"alcohol":0,"protein":85,"carbohydrates":120},"weight":{"fat":35.51,"alcohol":0,"protein":20.82,"carbohydrates":29.61,"saturated_fat":3.98,"sugar":11.05,"fibre":10.48,"salt":1.18},"percent_raw":{"fat":0.6130387876680703,"alcohol":0,"protein":0.15974656812829469,"carbohydrates":0.22721464420363502},"percent":{"fat":61,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":23},"total":{"kcal":530,"weight":112.63000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":459.35},"item_type":"recipe","recipe_id":1024651,"servings":1}}

 
Sulje