Ladataan... Ladataan...

Marjatorttu

Valmistusaineet 12:lle
Kiisseli pinnalle
350 g pakastemarjoja
Pohja
100 g täysjyväkorppuja
Reseptin osa 2
80 g (1 pss) hasselpähkinäjauhetta
10 g (1 rkl) Hermesetas-makeutusjauhetta
60 g sulatettua margariinia (60% rasvaa)
2 tl kanelia
Reseptin osa 3
60 g 1 dl) Hermesetas-makeutusjauhetta
1 kpl (keskik.) sitruunan raastettu kuori ja mehu
Reseptin osa 4
0.5 dl vettä
20 g (2 rkl) Hermesetas-makeutusjauhetta
0.5 dl vettä
1.5 rkl perunajauhoja
Täyte
750 g maitorahkaa
Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Murskaa korput. Levitä murut ja hasselpähkinäjauhe leivinpaperille ja paahda uunissa 5-10 minuuttia. Kaada seos kulhoon, lisää kaneli, Hermesetas ja sulatettu rasva. Sekoita hyvin. Peitä piirakkavuoan (Ø 26-28 cm) pohja muruseoksella.
Sekoita rahka, sitruunaraaste, sitruunamehu ja Hermesetas kulhossa. Levitä seos tasaisesti torttupohjalle. Jäähdytä 1-2 tuntia.

Yksi annos sisältää 177 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":76,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":63},"weight":{"fat":7.95,"alcohol":0,"protein":8.95,"carbohydrates":14.98,"saturated_fat":1.23,"sugar":3.81,"fibre":6.55,"salt":0.27},"percent_raw":{"fat":0.42787712776032055,"alcohol":0,"protein":0.21401584057119663,"carbohydrates":0.35810703166848273},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":36},"total":{"kcal":177,"weight":43.74,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":139.15},"item_type":"recipe","recipe_id":202775,"servings":12}}

 
Sulje