Ladataan... Ladataan...

Marinadi kypsennetylle lihalle

Valmistusaineet 4:lle
2 rkl viinietikkaa
2 rkl viherpippuria
0.5 dl oliivi- tai rypsiöljyä
Ohjeet

Lisäksi tarvitset tuoretta basilikaa ja timjamia.

Sekoita keskenään viinietikka, suola ja murennetut viherpippurit. Vatkaa öljy joukkoon.
Leikkaa haalea liha ohuiksi viipaleiksi ja nosta ne kauniisti tarjoiluvadille. Lusikoi marinadi tasaisesti joka puolelle. Jos haluat enemmän marinadia, kaksinkertaista annos. Anna lihan marinoitua kylmässä pari tuntia tai seuraavaan päivään kelmulla peitettynä.
Ripottele paistiviipaleiden päälle tarjolle tuotaessa runsaasti tuoreita yrttejä. Jos haluat enemmän yrttien makua, lisää osa yrteistä marinadiin. Halutessasi voit ripsauttaa pinnalle vähän sormisuolaa.

Yksi annos sisältää 108 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":102,"alcohol":0,"protein":1,"carbohydrates":5},"weight":{"fat":11.36,"alcohol":0,"protein":0.35,"carbohydrates":1.28,"saturated_fat":1.58,"sugar":0,"fibre":0.86,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.9398131227804021,"alcohol":0,"protein":0.013028537277752876,"carbohydrates":0.0471583399418451},"percent":{"fat":94,"alcohol":0,"protein":1,"carbohydrates":5},"total":{"kcal":108,"weight":15.429999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":23.25},"item_type":"recipe","recipe_id":1416,"servings":4}}

 
Sulje