Ladataan... Ladataan...

Kanatortillat

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl vahnätortillaa
4 kpl (keskik.) keskikokoista broilerin rintafileetä
2 rkl ruokaöljyä
0.5 pss tacomausteseosta
1 rkl vettä
0.5 ruukku (ruukku) salaattia
1 kpl (keskik.) punainen/keltainen paprika suikaleina
0.5 pss taco- tai fajitas-mausteseosta
Tomaattisalsa:
4 kpl (iso) tomaattia
0.5 kpl (keskik.) kurkkua
1 kpl sipuli
1 kpl tuore chili
2 kynsi valkosipulinkynttä
2 rkl sitruunamehua
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
0.5 rkl korianteria
Valmistusohjeet

Tee salsa. Kuutioi tomaatit ja kurkku. Hienonna sipuli, chili ja valkosipulinkynnet. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Kuumenna öljy pannussa ja ruskista lihaviipaleet molemmilta puolilta. Ripottele mausteseos lihaviipaleille ja lisää tilkka vettä. Kypsennä lihaa vielä hetki molemmilta puolilta niin, että se kypsyy hyvin ja maustuu kauttaaltaan.
Kuumenna tortillakuoret pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä tortillakuorten päälle paistetut lihaviipaleet, salaatinlehtiä, paprikasuikaleita sekä salsaa ja kääri kuoret täytteineen rullalle.
Kietaise tortilloiden ympärille folio tai lautasliina tai nosta ne suuriin juomalaseihin. Voit panna salsaa tarjolle erilliseen astiaan ja käyttää kääreiden täytteeksi myös ranskankermaa.

Vinkki

4 broilerin rintafileen sijaan voit käyttää naudan ulkofileepihviä ohuiksi nuijittuina. Käytä joko 0,5 pussia fajita- tai tacomausteseosta.

Yksi annos sisältää 357 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":116,"alcohol":0,"protein":114,"carbohydrates":127},"weight":{"fat":12.9,"alcohol":0,"protein":28.4,"carbohydrates":31.7},"percent_raw":{"fat":0.3252796863532431,"alchohol":0,"protein":0.31891700386944,"carbohydrates":0.355803309777317,"alcohol":0},"percent":{"fat":33,"alchohol":0,"protein":32,"carbohydrates":36,"alcohol":0},"total":{"kcal":358,"weight":73,"percent":100}}}

 
Sulje