Ladataan... Ladataan...

Lämmin perunasalaatti

Valmistusaineet 4:lle
1 rkl voita
1 1/2 kpl (iso) Kurkkua
200 g Retikka, retiisi
50 g Parmesaanijuustoa, lastuina
1 rkl tuoretta basilikaa (koristeeksi)
200 g Jauhelihaa, 17 % rasvaa
4 kpl perunaa
Ohjeet

Lisäksi tarvitset erilaisia salaatinlehtiä, kuten amerikansalaattia, tammenlehväsalaattia ja jääsalaattia. (mausteita)

Huuhtele salaatit, kurkku ja retiisit. revi tai suíkaloi valutetut salaatit, viipaloi kurkku juustohöylällä ja retiisit veitsellä. Asettele kasvikset pediksi annoslautasille tai laakealle salaattivadille.
Paista jauheliha ja keitä perunat. Mausta peruna-lihaseos ja jaa annoslautasille. Höylää juustohöylällä annoksiin muutama parmesaanilastu ja viimeistele salaatti tuoreella basilikalla. Tarjoa lämpimän patongin kera.

Yksi annos sisältää 254 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":135,"alcohol":0,"protein":64,"carbohydrates":55},"weight":{"fat":14.89,"alcohol":0,"protein":15.95,"carbohydrates":13.66,"saturated_fat":7.18,"sugar":2.59,"fibre":1.97,"salt":0.27},"percent_raw":{"fat":0.530778671998914,"alcohol":0,"protein":0.2527437367290289,"carbohydrates":0.21647759127205696},"percent":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":22},"total":{"kcal":254,"weight":56.51,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":261.56},"item_type":"recipe","recipe_id":720,"servings":4}}

 
Sulje