Ladataan... Ladataan...

Lohiseljanka

Valmistusaineet 4:lle
500 g Lohifilee
200 g Porkkana
200 g Palsternakka
50 g Purjosipuli
1 kynsi Valkosipuli
2 rkl Tomaattisose tomaattipyree
2 kpl Kalaliemikuutio
10 dl Vesi
100 g Maustekurkku
3 dl Kapris
50 g Persilja, tuore
2 kpl Laakerinlehti
0.5 tl Valkopippuri
0.5 tl Ruokasuola
1 tl Rypsiöljy
Ohjeet

Leikkaa porkkanat ja palsternakka ohuiksi viipaleiksi. Hienonna purjo ja valkosipulin kynsi. Kuullota vihannekset kattilassa tilkassa öljyä. Lisää tomaattipyree ja kalaliemi. Lisää joukkoon myös laakerinlehdet ja 2 rkl kapristen lientä. Anna poreilla hetki.

Lisää lopuksi kuutioitu suolakurkku ja kaprikset sekä paloiteltu lohi. Mausta valkopippurilla ja hienonnetulla persiljalla. Tarkista suola ja lisää sitä tarvittaessa.

Vinkki

Tässä reseptissä toimii parhaiten suolainen ja makeuttamaton maustekurkku.

Yksi annos sisältää 327 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":174,"alcohol":0,"protein":107,"carbohydrates":46},"weight":{"fat":19.61,"alcohol":0,"protein":26.95,"carbohydrates":11.65,"saturated_fat":3.66,"sugar":6.1,"fibre":6.67,"salt":7.36},"percent_raw":{"fat":0.5333551085171554,"alcohol":0,"protein":0.32583403099490466,"carbohydrates":0.14081086048793998},"percent":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":14},"total":{"kcal":327,"weight":82,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":586.1},"item_type":"recipe","recipe_id":1023428,"servings":4}}

 
Sulje