Ladataan... Ladataan...

Lanttulaatikko

Valmistusaineet 8:lle
2000 g Lanttusurvosta/sosetta (valmista)
3 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1 dl siirappia
1 rkl suolaa
1 tl (jauhettu) valkopippuria
0.25 tl muskottipähkinää
3 dl kuohukermaa
2 dl leivontamargariinia, juoksevaa
2 rkl korppujauhoja (pinnalle)
2 rkl voita
1.5 tl inkivääriä
Ohjeet

Sekoita lanttulaatikon ainekset keskenään.
Pane lanttusose voideltuun uunivuokaan ja tee veitsenkärjellä aaltokuvioita laatikon pinnalle. Ripottele päälle korppujauhoja ja voinokareita. Paista 200 asteessa noin tunti.

Yksi annos sisältää 527 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":378,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":122},"weight":{"fat":41.71,"alcohol":0,"protein":6.66,"carbohydrates":30.17,"saturated_fat":14.22,"sugar":25.77,"fibre":5.22,"salt":5.08},"percent_raw":{"fat":0.7181341208764512,"alcohol":0,"protein":0.05100131600106385,"carbohydrates":0.23086456312248496},"percent":{"fat":72,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":23},"total":{"kcal":527,"weight":128.83,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":357.81},"item_type":"recipe","recipe_id":994,"servings":8}}

 
Sulje