Ladataan... Ladataan...

Kukkakaali-parsagratiini

Valmistusaineet 4:lle
350 g Parsakaali, keitetty, keitinvedessä suolaa
800 g Kukkakaali keitinvedessä suolaa
250 g Kalkkunaleikke, rasvaa 1%, snellman
5 dl Kaurajuoma plus, oatly
1 dl Kauravalmiste, Oatly iMat, Skånemejerier
3 rkl Vehnäjauho
30 g Feta
125 g Manchego-juusto
Ohjeet

Raaste manchego juusto karkeaksi raasteeksi. Lämmitä neste ja suurusta se vehnäjauholla. Seikoita siihen osa manchego-juustosta. Laita keitetyt parsakaalit ja kukkakaalit vuokaan. Suikaloi kalkkuna, murenna fetajuusto ja lisää kaalien päälle. Kaada kastike vuokaan ja ripottele loput juustoraasteesta päälle.

Yksi annos sisältää 387 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":168,"alcohol":0,"protein":122,"carbohydrates":97},"weight":{"fat":17.95,"alcohol":0,"protein":29.34,"carbohydrates":23.32,"saturated_fat":8.02,"sugar":12.72,"fibre":8.16,"salt":0.93},"percent_raw":{"fat":0.43406933791249913,"alcohol":0,"protein":0.31529974954695805,"carbohydrates":0.25063091254054287},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":387,"weight":100.44,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":546.06},"item_type":"recipe","recipe_id":267471,"servings":4}}

 
Sulje