Ladataan... Ladataan...

Broilerilasagnette

Valmistusaineet 4:lle
1 rkl Keiju rypsiöljyä
400 g broilerin jauhelihaa (rasvaa 6-8 %)
1 tl currya
1 rkl Sunnuntai erikoisvehnäjauhoja
4 dl vettä
1 kpl kanaliemikuutio
5 dl kevytmaitoa
200 g (1 pss) herne-maissi-paprikasekoitusta
1 tl basilikaa
0.3 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
200 g (1/2 pss) Torino Piccolo Täysjyvälasagnea
Päälle
0.5 dl (raastettu) juustoraastetta
Voiteluun
1 rkl Keiju rypsiöljyä
Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Ruskista jauheliha paistokasarissa tai kattilassa. Sekoita joukkoon curry ja vehnäjauhot. Lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehahtaa. Lisää joukkoon maito, kasvikset ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi. Mittaa raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2 l) ja kaada päälle kuuma kastike. Sekoita sen verran, että pasta on tasaisesti kastikkeen joukossa. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä uunin keskitasossa 25 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 520 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":169,"alcohol":0,"protein":152,"carbohydrates":199},"weight":{"fat":18.4,"alcohol":0,"protein":37.12,"carbohydrates":48.65,"saturated_fat":5.59,"sugar":10.48,"fibre":4.94,"salt":1.77},"percent_raw":{"fat":0.3255888321716613,"alcohol":0,"protein":0.29186623247588167,"carbohydrates":0.382544935352457},"percent":{"fat":33,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":38},"total":{"kcal":520,"weight":126.94999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":444.26},"item_type":"recipe","recipe_id":198681,"servings":4}}

 
Sulje