Ladataan... Ladataan...

Kuitupitoinen kaurapuuro hedelmien kera

Valmistusaineet 1:lle
12 g Kokonaisia vehnän- tai speltinjyviä (0,5 - 1rkl)
3 dl vettä
1 dl kaurahiutaleita
1 rkl kauraleseitä
2 rkl rusinoita tai muita kuivattuja hedelmiä
Valmistusohjeet

Suolaa ripaus maun mukaan.

Illalla: Pane viljanjyvät yöksi veteen turpoamaan.
Aamulla: Lisää kaurahiutaleet, leseet ja suola. Keitä puuroa muutama minuutti. Lisää kuivatut hedelmät kypsentämisen loppuvaiheessa.
Tarjoa puuro maidon tai kasvismaidon ja banaaniviipaleiden kanssa.

Yksi annos sisältää 256 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":181},"weight":{"fat":4,"alcohol":0,"protein":9.2,"carbohydrates":44.1},"percent_raw":{"fat":0.1446338980914143,"alchohol":0,"protein":0.14767293720480895,"carbohydrates":0.7076931647037769,"alcohol":0},"percent":{"fat":14,"alchohol":0,"protein":15,"carbohydrates":71,"alcohol":0},"total":{"kcal":256,"weight":57.3,"percent":100}}}

 
Sulje