Ladataan... Ladataan...

Kreikkalainen perunasalaatti

Valmistusaineet 6:lle
1000 g perunoita kuorittuna
3 kpl kevätsipuleita
1 kpl vihreä paprika
200 g kevyttä fetajuustoa (rasvaa 8%)
0.5 dl sitruunamehua
1 rkl sitruunankuorta
2 rkl oliiviöljyä
0.75 tl suolaa
0.5 dl hienonnettua persiljaa
10 kpl (kalamata) oliiveja
Valmistusohjeet

Keitä perunat kypsiksi. Hienonna sipulit sekä paloittele paprika ja juusto. Kuori ja pilko perunat. Yhdistä öljy, raastettu sitruunankuori, puristettu sitruunamehu ja suola. Kaada kastike perunoille. Sekoita joukkoon sipulit, juusto, oliivit ja persilja. Tarjoa salaatti haaleana tai kylmänä.

Yksi annos sisältää 256 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":81,"alcohol":0,"protein":36,"carbohydrates":139},"weight":{"fat":8.7,"alcohol":0,"protein":8.6,"carbohydrates":33.4},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":54},"total":{"kcal":256,"weight":50.699999999999996,"percent":100}}}