Ladataan... Ladataan...

Keitettyä possunfileetä ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
800 g possun sisä- tai ulkofileetä
1 kpl porkkanaa paloiteltuna
1 kpl isoa punasipulia lohkoina
0.25 kpl (keskik.) purjoa
0.25 varsi selleriä
2 kynsi valkosipulinkynsiä
9 dl vettä
2 kpl vähäsuolaista ja -rasvaista lihaliemikuutiota
0.5 rkl (10 kpl) kokonaisia valkopippureita
0.5 tl suolaa
0.5 tl kuivattua timjamia
0.5 tl kuivattua rosmariinia
1 kpl laakerinlehtiä
Lisäksi
8 kpl (keskik.) perunoita
Ohjeet

Lisäksi tarvitset yhden persiljanoksan ja omenasosetta.

Siisti liha kalvoista ja ylimääräisestä rasvasta. Esikäsittele ja paloittele juurekset, sipuli ja valkosipulinkynnet ja lohko ne isoiksi paloiksi kattilaan kylmään veteen.
Lisää lihaliemikuutiot ja kiehauta vesi. Pane sekaan liha ja anna kiehua hiljalleen porisevassa liemessä noin 25–30 minuuttia. Nosta liha liemestä ja kääri se hetkeksi lepäämään folion sisään.
Siivilöi kastike kattilaan, lisää siihen 1–1,5 rkl omenasosetta ja keitä kokoon kastikkeeksi. Leikkaa liha viipaleiksi ja tarjoile kastike lihan kanssa.

Yksi annos sisältää 382 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":92,"alcohol":0,"protein":187,"carbohydrates":103},"weight":{"fat":9.92,"alcohol":0,"protein":45.52,"carbohydrates":24.95,"saturated_fat":3.76,"sugar":3.02,"fibre":2.44,"salt":3.75},"percent_raw":{"fat":0.24053974844185552,"alcohol":0,"protein":0.4905301455041273,"carbohydrates":0.2689301060540171},"percent":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":49,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":382,"weight":93.36,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":599.6},"item_type":"recipe","recipe_id":1450,"servings":4}}

 
Sulje