Ladataan... Ladataan...

Kaurapuuro ruisleseillä

Valmistusaineet 2:lle
1.5 dl Kaurahiutale, elovena plus, runsaskuituinen, ravintokuitua 18 g/100 g
0.5 dl Ruislese, ravintokuitua 39 g/100 g
5 dl Vesi
1 tl Suola, ruokasuola, jodioitu
Ohjeet

1. Kuumenna vesi + suola teflon kattilassa kiehuvaksi.
2. Sammuta levy ja lisää hiutaleet sekä leseet.
3. Laita kattilan kansi kiinni ja anna hautua kannen alla hellan levyllä 5-15min. Hämmennä edes kerran välillä, jos kerkeät.

Vinkki

Vaihtele hiutaleet ruishiutaleisiin, neljän viljan hiutaleisiin jne.

Yksi annos sisältää 120 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":73},"weight":{"fat":2.58,"alcohol":0,"protein":5.16,"carbohydrates":17.01,"saturated_fat":0.51,"sugar":0.52,"fibre":5.26,"salt":3.2},"percent_raw":{"fat":0.20774133417075427,"alcohol":0,"protein":0.18435510131424593,"carbohydrates":0.6079035645149997},"percent":{"fat":21,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":61},"total":{"kcal":120,"weight":34.24,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":287.25},"item_type":"recipe","recipe_id":152056,"servings":2}}

 
Sulje