Ladataan... Ladataan...

Katkarapu-pastasalaatti

Valmistusaineet 4:lle
4 dl pastaa, esim. simpukan mallisia
200 g katkarapuja
2 rkl seesaminsiemeniä
1 rkl fenkolin siemeniä
1 tl (rouhittu) mustapippuria
1 rkl oliiviöljyä
1 prk vähärasvaista salaattijuustoa (rasvaa 2-3%)
3 ruukku ruukkuja erilaisia salaatteja, esim. jäävuori, rucola, tammenlehvä
1 dl (silputtu) hienonnettua tuoretta minttua
Ohjeet

Keitä pasta paketin ohjeen mukaan. Huuhtele jäiset katkaravut siivilässä nopeasti kylmällä vedellä. Paahda seesamin- ja fenkolinsiemeniä pannulla hetki yhdessä mustapippurin kanssa. Kaada siemen-mausteseos oliiviöljyn joukkoon. Kierittele katkaravut mausteseoksessa. Lisää ravut, loppu mausteöljy sekä juusto pastan joukkoon. Yhdistä salaatinlehdet ja tuore minttu pastan joukkoon.

Yksi annos sisältää 323 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":74,"alcohol":0,"protein":92,"carbohydrates":157},"weight":{"fat":8.22,"alcohol":0,"protein":23.15,"carbohydrates":39.38,"saturated_fat":1.62,"sugar":1.2,"fibre":4.37,"salt":0.19},"percent_raw":{"fat":0.228370299697888,"alcohol":0,"protein":0.28566205875797024,"carbohydrates":0.48596764154414174},"percent":{"fat":23,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":49},"total":{"kcal":324,"weight":78.13000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":231.13},"item_type":"recipe","recipe_id":130949,"servings":4}}

 
Sulje