Ladataan... Ladataan...

Katkarapu-inkiväärikeitto

Valmistusaineet 20:lle
4 l kasvislientä (kuutiosta tai itsetehtyä)
1 kg porkkanoita
160 kpl (keskik.) Retiisiä
800 g Pakastettuja tai tuoreita sokeriherneenpalkoja
1 dl sushi-inkivääriä ja lientä purkissa
4 kpl limetin mehua
1 dl sokeria
16 dl Isoja pakastettuja katkarapuja
Ohjeet

Kuori ja suikaloi juurekset.
Lisää kiehuvaan kasvisliemeen kypsymään 10 minuutiksi. Kasvikset saavat jäädä napakoiksi.
Mausta inkiväärilastuilla ja liemellä, limetinmehulla ja sokerilla.
Lisää kuumaan keittoon viime tipassa sulatetut ja valutetut katkaravut. Älä keitä. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa.

Vinkki

Gluteeniton, jos teet liemen itse tai käytät gluteenittomia liemikuutioita. Laktoositon.

Yksi annos sisältää 104 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":15,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":56},"weight":{"fat":1.79,"alcohol":0,"protein":8.52,"carbohydrates":14.78,"saturated_fat":0.48,"sugar":9.28,"fibre":3.22,"salt":3.01},"percent_raw":{"fat":0.14754989573016308,"alcohol":0,"protein":0.3116880964453642,"carbohydrates":0.5407620078244727},"percent":{"fat":15,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":54},"total":{"kcal":104,"weight":41.07999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":440.45},"item_type":"recipe","recipe_id":226,"servings":20}}

 
Sulje