Ladataan... Ladataan...

Juuresvuoka

Valmistusaineet 10:lle
8 kpl Peruna, raaka
400 g Bataatti
300 g Punajuuri
6 kpl Porkkana, keskikok.
10 kynsi Valkosipulin kynsi
0.6 dl Oliiviöljy
4 rkl Seesamiöljy
2 rkl Rosmariini
1 rkl Merisuola
1 prk Salaattijuusto, Valio Viola, rasvaa 3 %
Ohjeet

Kuori ja paloittele kasvikset pikkusormenpaksuisiksi tikuiksi. Valkosipulin kynnet kokonaisina, juusto paloina. Sekoita uunivuuassa. Sekoita sekaan rouhittu rosmariini, suola ja öljyt.
Paista uunissa 200 asteessa noin 40min folion alla, kunnes kasvikset kypsiä. Sekoita välillä.

Vinkki

Maun mukaan mausteita, lisäksi voi laittaa pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.

Yksi annos sisältää 209 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":105,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":82},"weight":{"fat":11.59,"alcohol":0,"protein":5.52,"carbohydrates":20.23,"saturated_fat":1.85,"sugar":6.16,"fibre":3.71,"salt":1.85},"percent_raw":{"fat":0.5032363427532244,"alcohol":0,"protein":0.10643613650415548,"carbohydrates":0.3903275207426201},"percent":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":39},"total":{"kcal":210,"weight":50.91000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":196.57},"item_type":"recipe","recipe_id":693150,"servings":10}}

 
Sulje