Ladataan... Ladataan...

Artisokka-kinkkupizza

Valmistusaineet 2:lle
1 kpl Italialainen pizzapohja
2 rkl Tomaattisose tomaattipyree
0.6 dl Basilico pastakastike
100 g Herkkusieni
1 tl Rypsiöljy
1 kynsi Valkosipuli
0.25 tl Yrttimauste
0.25 tl Oregano, kuivattu
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tlk Pirkka Artisokan sydämet
75 g Kinkkuleikkele vähärasvainen
0.5 dl Basilika, tuore
25 g Rucola
0.5 dl Kadett 12 % juustoraaste
Valmistusohjeet

Anna pizzapohjan sulaa pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita keskenään tomaattipyree ja pastakastike. Levitä pizzapohjan päälle.

Leikkaa sienet viipaleiksi. Paista öljyssä paistinpannulla pehmeäksi. Mausta

Paloittele latva-artisokat. Viipaloi kinkku. Levitä kaikki ainekset pohjan päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste, basilikan lehdet ja rucola.

Paista pizzaa 225 asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.

Tarjoa salaatin kera.

1 annos= pizzan puolikas.

Yksi annos sisältää 438 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":80,"alcohol":0,"protein":102,"carbohydrates":256},"weight":{"fat":8.6,"alcohol":0,"protein":24.7,"carbohydrates":61.8},"percent_raw":{"fat":0.18259293008937721,"alchohol":0,"protein":0.23338637104046764,"carbohydrates":0.5840206988701552,"alcohol":0},"percent":{"fat":18,"alchohol":0,"protein":23,"carbohydrates":58,"alcohol":0},"total":{"kcal":438,"weight":95.1,"percent":100}}}

 
Sulje