Ladataan... Ladataan...

Kasvispannari

Valmistusaineet 8:lle
6 dl Rasvaton maito
2.75 dl Luomu hurjan viljainen sämpyläjauho
0.5 dl Kuidukas kolmen viljan leseseos
2 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
0.5 tl Ruokasuola
2.5 rkl Rypsiöljy
200 g Porkkana
30 g Sipuli
300 g Kiinankaali
200 g Kesäkurpitsa zucchini
0.5 tl Ruokasuola
0.2 tl Mustapippuri
100 g Kadett 12 % juustoraaste
Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

Mittaa rasvaton maito kulhoon ja vispilöi sekaan sämpyläjauhot, leseet, munat ja suola. Anna turvota hetki.

Kuori ja/tai huuhdo kasvikset. Mittaa rypsiöljy isoon paistinpannuun. Raasta porkkanat ja sipuli ja lisää ne pannuun. Kuullota.

Suikaloi kiinankaali ja raasta tai suikaloi kesäkurpitsa ja lisää ne pannuun. Kuullota välillä käännellen, kunnes kasvikset ovat kovan pehmeitä ja neste haihtunut.

Mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä. Kaada laakealle vadille hetkeksi jäähtymään.

Vuoraa uunipannu leivinpaperiarkilla ja kaada taikina päälle. Kypsennä uunin alimmalla tasolla 10-15 minuuttia.

Ota uunista, kun taikina ei ole vielä kokonaan hyytynyt ja levitä juuresseos pannarin päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste ja kypsennä vielä 15-20 minuuttia uunin keskimmäisellä tasolla.

Anna jäähtyä hetki ennen leikkaamista kahdeksaan osaan.

Vinkki

Nauti esim. tomaatin kera. Kasvispannari sopii hyvin evääksi.

Yksi annos sisältää 200 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":75,"alcohol":0,"protein":44,"carbohydrates":81},"weight":{"fat":8.13,"alcohol":0,"protein":10.73,"carbohydrates":19.89,"saturated_fat":1.72,"sugar":6.82,"fibre":2.43,"salt":1.08},"percent_raw":{"fat":0.3738994040050176,"alcohol":0,"protein":0.21936959587937757,"carbohydrates":0.4067310001156047},"percent":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":41},"total":{"kcal":200,"weight":50.8,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":217.7},"item_type":"recipe","recipe_id":1024674,"servings":8}}

 
Sulje