Ladataan... Ladataan...

Kalaisa ruis-riisivuoka

Valmistusaineet 4:lle
2.5 dl riisi&ruisseosta, esikypsennettyjä rikottuja ruissuurimoita tai täysjyväriisiä
1 kpl sipulia
400 g Pakaste- tai muuta kalaa
3 dl Pakastepinaattia (1 pss)
1 tl suolaa
0.5 tl (jauhettu) valkopippuria
1 nippu tillinippua
6 lasi (2 dl) maitoa
2 kpl munaa
Ohjeet

Sipaise vuoka rasvalla ja lisää vuokaan silputtu tai ohuiksi renkaiksi leikattu sipuli, valitsemasi vilja ja kala paloiteltuna. Mausta suolalla ja pippurilla ja ripottele sekaan hienonnettu tilli ja vähän sulanut pinaatti ja sekoita kevyesti lusikalla nostellen.
Vatkaa munat ja maito sekaisin ja kaada vuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin tunti. Tarjoa lisäksi esimerkiksi tomaattisalaattia.

Yksi annos sisältää 531 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":129,"alcohol":0,"protein":166,"carbohydrates":236},"weight":{"fat":14.17,"alcohol":0,"protein":41.12,"carbohydrates":58.43,"saturated_fat":3.07,"sugar":16.1,"fibre":1.9,"salt":2.13},"percent_raw":{"fat":0.24263230937677807,"alcohol":0,"protein":0.31280807204974853,"carbohydrates":0.4445596185734735},"percent":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":44},"total":{"kcal":530,"weight":136.92,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":543.69},"item_type":"recipe","recipe_id":1417,"servings":4}}

 
Sulje