Ladataan... Ladataan...

Intialainen tomaattikeitto

Valmistusaineet 4:lle
2 rkl ruokaöljyä
1 kpl sipulia
1 tl sinapinsiemeniä
1 tl curryä
5 g Chilijauhetta
2 kynsi valkosipulin kynttä
2 rkl tomaattipyreetä
1 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
5 dl vettä
2 kpl kanaliemikuutiota
Ohjeet

Lisäksi tarvitset 3 tl säilöttyjä kuorittuja tomaatteja.

Hienonna sipulit. Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, lisää sipulisilppu ja kääntele niitä rasvassa, kunnes ne ovat läpikuultavia. Lisää joukkoon sinapinsiemenet, chili ja curry. Keitä seosta hetken aikaa.
Lisää hienonnettu valkosipuli, tomaattipyree, sokeri ja jauhot. Sekoita hyvin.
Lisää vesi, kananliemikuutio jasäilötyt tomaatit. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä tunnin ajan.

Vinkki

Tarjoa keitto naan-leipien kanssa.

Yksi annos sisältää 198 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":78,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":112},"weight":{"fat":8.67,"alcohol":0,"protein":1.92,"carbohydrates":28.13,"saturated_fat":1.57,"sugar":23.03,"fibre":1.19,"salt":2.88},"percent_raw":{"fat":0.3935803881349987,"alcohol":0,"protein":0.03883402166611513,"carbohydrates":0.5675855901988862},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":57},"total":{"kcal":197,"weight":67.39,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":189.5},"item_type":"recipe","recipe_id":486,"servings":4}}

 
Sulje