Kuutioi tai viipaloi huoneenlämpöinen liha. Jos liha on pakastettu, anna sen sulaa jääkaapissa hitaasti noin vuorokausi. Silppua sipulit, lohko porkkanat ja suikaloi hapahko omena. Paista lihapalat rasvassa. Lisää kasvikset ja kuullota yhdessä lihojen kanssa hetken aikaa. Jos haluat käyttää suurustamiseen vehnäjauhoja, lisää ne tässä vaiheessa ja anna niiden saada vähän väriä lihojen ja kasvisten kanssa. Kaada joukkoon vesi, lisää lihaliemikuutio tai vastaava. Hauduta ½-1 tunti lihan mureudesta riippuen. Mausta loppuvaiheessa suolalla ja pippurilla tarpeen mukaan. Tarkista maku.
Jos käytät maizena suurustetta, lisää se ihan loppuvaiheessa pakkauksen ohjeen mukaan.
Nauti lisukkeeksi esim. keitettyjä perunoita, punajuuria tai muita kasviksia. Jos et saa hirvenlihaa, käytä naudanpaistisuikaleita tai rasvatonta lapaa.