Ladataan... Ladataan...

Tonnikala-ananaspizza

Valmistusaineet 16:lle
Päälle
100 g kevyttä emmental-juustoraastetta
Taikina
3.5 dl vettä
1 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
6 dl vehnäjauhoja
3 rkl rypsiöljyä
Täyte
1 dl ananaspaloja (säilyke)
2 tl oreganoa
1.5 dl Tomaattimurska
2 prk Tonnikala, säilyke, vedessä
Ohjeet

Sekoita veteen suola ja öljy. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe. Huom! taikina on löysää. Levitä taikina lusikalla leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin.
Levitä pohjan päälle tomaattimurska, tonnikala, ananaspalat ja juustoraaste.
Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Yksi annos sisältää 142 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":75},"weight":{"fat":4.12,"alcohol":0,"protein":7.5,"carbohydrates":18.62,"saturated_fat":0.91,"sugar":1.36,"fibre":1.23,"salt":0.5},"percent_raw":{"fat":0.2618873752714674,"alcohol":0,"protein":0.21190015611446,"carbohydrates":0.5262124686140724},"percent":{"fat":26,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":53},"total":{"kcal":143,"weight":34.24,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":84.42},"item_type":"recipe","recipe_id":165782,"servings":16}}

 
Sulje