Ladataan... Ladataan...

Hernerouhe-tomaattikeitto

Valmistusaineet 3:lle
100 g Hernerouhe
1.5 dl Vesi
50 g Sipuli
2 tl Rypsiöljy
100 g Suussa sulava savusaunapalvi
370 g Tomaattimurska chili
4 dl Vesi
1 kpl Kasvisliemikuutio
180 g Suikalejuurekset
1 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Kaada hernerouhe ja 1,5 dl vettä kulhoon ja anna turvota puoli tuntia. Silppua sipuli ja suikaloi rasvaton palvikinkku. Kuullota sipuli pehmeäksi öljyssä ja lisää lopuksi palvikinkkusuikaleet ja hetken päästä tomaattimurska. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää turvonnut hernerouhe liemineen sekä vettä ja 1 kasvisliemikuutio ja kuivattuja yrttejä. Anna kiehua hiljalleeen 5-10 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää juuressuikaleet ja keitä vielä viitisen minuuttia. Tarkista maku. Ripottele pinnalle persiljaa.

Yksi annos sisältää 241 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":64,"carbohydrates":126},"weight":{"fat":5.18,"alcohol":0,"protein":14.72,"carbohydrates":28.87,"saturated_fat":0.93,"sugar":10.25,"fibre":7.31,"salt":3.51},"percent_raw":{"fat":0.21111977652476283,"alcohol":0,"protein":0.26641507354376154,"carbohydrates":0.5224651499314756},"percent":{"fat":21,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":240,"weight":70.77,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":457.32},"item_type":"recipe","recipe_id":1023826,"servings":3}}

 
Sulje