Ladataan... Ladataan...

Helppo kirjolohivuoka

Valmistusaineet 4:lle
500 g Kirjolohifilee
500 g Peruna-sipulisekoitus, pakaste
300 g Kasvissuikaleet
1 pussi Apetit Kotimainen pinaatti, hienonnettua pinaattia paloina
1 dl Lempi ruokakerma 22 % täyteläinen
1 tl Ruokasuola
0.5 tl (jauhettu) Mustapippuri
2 rkl (silputtu) Tilli, tuore
Ohjeet

Sekoita peruna- ja kasvissuikaleet ja tilli vuoassa. Kaada ruoka 2 % päälle tasaisesti. Mausta lohi suolalla ja pippurilla ja nosta se nahkapuoli ylöspäin kasvisten päälle. Kypsennä 200-225 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 30 minuuttia. Kokeile perunoiden kypsyys.

Vinkki

Nauti vihreän salaatin ja kurkun kanssa.

Yksi annos sisältää 376 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":165,"alcohol":0,"protein":104,"carbohydrates":107},"weight":{"fat":17.9,"alcohol":0,"protein":25.45,"carbohydrates":26.08,"saturated_fat":6.16,"sugar":3.62,"fibre":3.75,"salt":1.92},"percent_raw":{"fat":0.4387572419188187,"alcohol":0,"protein":0.27717722674828926,"carbohydrates":0.2840655313328921},"percent":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":375,"weight":84.88,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":390.23},"item_type":"recipe","recipe_id":1023888,"servings":4}}

 
Sulje