Ladataan... Ladataan...

Gulassikeitto

Valmistusaineet 4:lle
400 g Porsaanlihasuikale
400 g Porsaanlihasuikale
400 g Peruna, kuorittu
250 g Paprika punainen
200 g Sipuli
2 kynsi Valkosipuli
1 rkl Voi
3 rkl Tomaattisose tomaattipyree
1 dl Lihaliemi laimennettu
400 g Tomaattimurska
0 g Punaviinietikka
2 tl Paprikajauhe
1 kpl Laakerinlehti
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Kuori ja kuutioi perunat. Suikaloi paprika ja sipuli sekä hienonna valkosipulin kynnet.

Sulata voi kattilassa ja lisää lihasuikaleet. Paista hetki ja lisää sipulit, paprikat, paprikajauhe sekä tomaattipyree. Kuullota hetki ja lisää lihaliemi, säilyketomaatit ja laakerinlehti. Anna poreilla n. 20 minuuttia.

Lisää kuutioidut perunat ja tilkka punaviinietikkaa. Hauduta vielä n. 20 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

Yksi annos sisältää 488 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":212,"alcohol":0,"protein":151,"carbohydrates":125},"weight":{"fat":23.2,"alcohol":0,"protein":37.28,"carbohydrates":30.83,"saturated_fat":9.58,"sugar":12.26,"fibre":5.6,"salt":1.15},"percent_raw":{"fat":0.43392110085787794,"alcohol":0,"protein":0.3098414435751709,"carbohydrates":0.256237455566951},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":26},"total":{"kcal":488,"weight":119.9,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":556.09},"item_type":"recipe","recipe_id":1023343,"servings":4}}

 
Sulje